Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Animal print my love!

 
Η ιστορία του animal print ξεκινά πριν από πολλούς αιώνες. Όταν βασιλιάδες και άνθρωποι της υψηλής κοινωνίας άρχισαν να το φοράνε σε μια προσπάθεια να ξεχωρίσουν από τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα και να δείξουν το μέγεθος του πλούτου τους! Στον νεότερο κόσμο, κάπου στο 1960, το animal print κατακτά τις Ηνωμένες Πολιτείες, σε μία περίοδο που το bohemian look ανθεί. Πλέον, το animal print βρίσκεται παντού!
Εκτός από ένα διακριτικό φυσικό μοτίβο των ζώων για τα είδη ένδυσης, "animal print" μπορεί επίσης να αναφέρεται σε καλλιτεχνικές εκτυπώσεις των ζώων, τυπωμένες σε καμβά ή χαρτί.  Άλλες εφαρμογές του animal print, πέρα από τα ρούχα  χρησιμοποιούνται συνήθως για άλλες διακοσμήσεις, συμπεριλαμβανομένων χαλιά, ταπετσαρίες, ή βαμμένες επιφάνειες. Επιπλέον, animal prints μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχέδια για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, τα αεροπλάνα, σήμανση, τις εξωτερικές επιφάνειες κτιρίων κ.α

Το animal print είναι παντού γύρω μας και ειδικά τα τελευταία χρόνια είναι μεγάλη τάση! Για αυτό λοιπόν μην το φοβηθείς! Βρες ένα ωραίο print και κράτα το υπόλοιπο σύνολο σε μονοχρωμία για να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα! Εγώ διάλεξα αυτό το παντελόνι (τύπου σαλβάρι) από το αγαπημένο μου κατάστημα miss Reina και το συνδίασα με ένα απλό μαύρο τοπ! 
Αν είσαι ακόμα διστακτική, υπάρχει πάντα η λύση των animal print αξεσουάρ! Μια ιδιαίτερη τσάντα animal print θα αναδείξει και το πιο απλό ντύσιμο, όπως και κοσμήματα σε αυτό το μοτίβο! 
Ξανά σκέψου, τόλμησε και κάνε τη διαφορά!
Τα φιλιά μου,
Μαρία Φ.  


Φοράω: Η&Μ μπλούζα
             miss Reina παντελόνι (βρες το εδώ)
             Polette γυαλιά ηλίου
             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Always reading your comments! Thanks for leaving one!
xxx Maria